Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude thaise geneestkunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

Eigelijk is Thaise massage een soort mix van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het lichaam van de klant wordt tijdens deze massage in diverse yoga-posities gebracht. U wordt bewerkt met knieen en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. 

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid , rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.